Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg. karkos be kaulo;
1 stiklinė grietinėlės;
2 kupini šaukštai medaus,
1/3 šaukštelio pipirų;
1/2 česnakinės druskos;
1 šaukštas citrininių kepsnių prieskonių;
sviesto arba aliejaus kepimui.

Gaminimas:
Mėsą paprieskoniuoti su citrininių kepsnių prieskoniais ir palaikyti apie pora valandų. Po to mėsą supjaustyti į 6 storas riekes, jas truputį pasūdyti ir apkepti ant sviesto iš abiejų pusių. Į puodą supilti grietinėlę, sudėti medų, suberti pipirus ir česnakinę druską. Viską užvirinti. Mėsą sudėti į kepimo indą, užpilti padažą ir šauti į orkaitę 15 min. Tiekti su bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai