Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Berželio g., Cezariškių k., Molėtų r. sav.,
Cezariškio g., Cezariškių k., Molėtų r. sav.,
Labanoro g., Cezariškių k., Molėtų r. sav.,
Mėlynių g., Cezariškių k., Molėtų r. sav.,
Mindūnų g., Cezariškių k., Molėtų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 12 didelių pievagrybių Svogūnas 350g sūrio su mėlynaisiais pelėsiais 3/4 stiklinės smulkintų graikinių riešutų šaukštas džiūvėsėlių 2 šaukštai smulkintų krapų 4 šaukštai sviesto pagal skonį druskos maltų juodųjų
pipirų Gaminimas: Pievagrybius nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Kotelius nupjaukite, susmulkinkite ir kartu su smulkintais svogūnais pakepinkite šaukšte įkaitinto sviesto. Sūrį sutrinkite šakute ir sumaišykite su kepintais pievagrybių koteliais, krapais ir riešutais. Tris šaukštus
riešutų atidėkite ir sumaišykite su džiūvėsėliais. Pievagrybių kepurėles apibarstykite pipirais, druska ir įdarykite sūrio mase. Apibarstykite riešutų ir džiūvėsėlių mišiniu, sudėkite į sviestu išteptą kepimo skardą. Ant kiekvienos kepurėlės uždėkite po gabalėlį sviesto ir 25 minutėms pašaukite į
190 laipsnių karštumo orkaitę. Tiekdami į kepurėles įsmeikite po dekoratyvų konditerinį smeigtuką.
|
|
|
|
|