Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g pievagrybių
1 svogūnas
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
2 šaukštai sviesto
4-5 šaukštai vandens
0,5 stiklinės grietinėlės (12%)
0,5 šaukšto miltų
2 šaukštai sukapotų žalumynų
prieskoniai
 


Gaminimas:
Puode ištirpinti sviestą, jame patroškinti smulkiai supjaustytą svogūną, paskui sudėti išvalytus ir plonomis juostelėmis supjaustytus pievagrybius. Troškinti 10 min., po to supilti vandenį, sultinį, paskaninti prieskoniais, druska ir pipirais. Virinti dar 10 min. Supilti grietinėlę, išmaišytą su miltais. Dar kartą užvirinti, pabarstyti žalumynais. Patiekti su skrebučiais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g pievagrybių
1 skiltelė česnako
2 šaukštai smulkintų česnakų
2 šaukštai sviesto
2 puodeliai vištienos sultinio
2 šaukštai miltų
1 puodelis liesos grietinės
2 virtos bulvės
druska
pipirai

Gaminimas:
Grybus supjaustyti. Ištirpinti sviestą, sudėti česnaką, svogūnus grybus ir kepti, kol svogūnai suminkštės. Apibarstyti miltais ir gerai sumaišyti. Maišant supilti sultinį, suberti prieskonius, smulkiai pjaustytas virtas bulves ir kelias minutes pavirti. Supilti grietinėlę vėl užvirinti. Sriubą blenderiu sutrinti. Prieš patiekiant pašildyti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g. pievagrybių;
1 šaukštas sviesto;
prieskoniai(  džiovintos įvairios daržovės);
3 bulvės;
1,5 l. vandens;
3 šaukštai grietinės;
1 kubelis daržovių sultinio;
druskos.


Gaminimas:
Pievagrybius nuplauname, susmulkiname ir apkepiname ant sviesto. Paprieskoniuojame. Vandenį užviriname, beriam nuluptas ir smulkiai kubeliais pjaustytas bulves. Po 10 min. dedame sultinio kūbelį, druskos, kepintus pievagrybius. Dedame grietinę, išmaišome ir tiekiam dar karštą.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1-2 bulvės
1-2 morkos
7-10 pievagrybių
2 šaukštai miltų
0,5 puodelio grietinės ar grietinėlės
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
Žalumynai
Sviestas (kepimui)


Gaminimas:
Kubeliais pjaustytas bulves išvirti su sultiniu. Svieste pakepinti smulkintus pievagrybius apie 10 min., paskui sukrėsti rupiai tarkuotą morką ir pakepinti dar apie 10 min. Įberti miltus ir pakepinti dar šiek tiek. Viską sukrėsti į puodą su bulvėmis ir užvirti. Supilti grietinę ar grietinėlę, kapotus žalumynus ir dar kartą užvirus tiekti. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai