Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ekspreso 1-oji g., Mikašiūnų k., Vilniaus r. sav.,
Ekspreso 2-oji g., Mikašiūnų k., Vilniaus r. sav.,
Ekspreso 3-ioji g., Mikašiūnų k., Vilniaus r. sav.,
Ekspreso 4-oji g., Mikašiūnų k., Vilniaus r. sav.,
Ekspreso 5-oji g., Mikašiūnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 l prieskoninių daržovių nuoviro 400 g pievagrybių 1 mažas svogūnas 1 šaukštas sviesto 2 šaukštai miltų 2 tryniai 1 stiklinė grietinėlės žalių
petražolių druskos pipirų
Gaminimas: Pievagrybius ir svogūną supjaustyti griežinėliais, ištroškinti svieste, perdėti į puodą su nuoviru ir užvirinti. Supilti tyrę, paruoštą iš miltų ir 5 šaukštų vandens. Kelias minutes virinti, nukelti nuo ugnies, išmaišyti plaktuvu ir dar kartą
pašildyti. Trynius, išmaišytus su grietine ir nedideliu karšto nuoviro kiekiu, supilti į sriubą, išmaišyti ir tučtuojau nukelti nuo ugnies (nevirinti), pagardinti. Patiekti su skrebučiais ir kapotomis žaliomis petražolėmis.
|
|
|
|
|