Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Karačiūnų Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Karačiūnų Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g pievagrybių 100 g lašinių 2 šaukštai sviesto druskos aštrios paprikos petražolės
Gaminimas: Dideliems pievagrybiams nupjaunami kotai. Švarios
galvutės pakaitomis su mažais lašinių kubeliais suveriamos ant iešmo. Pavilgomos ištirpintame svieste, kuris pagardinamas druska ir aštrios paprikos. Kepama grilyje kol grybai iškepa ir truputi paruduoja. Kepimo laikas priklauso ir nuo kepurėlių dydžio. Papuošiama petražolių
šakutėmis. Tiekiama prie keptos paukštienos arba tik su balta duona. Arba: Didelės pievagrybių kepurėlės farširuojamos faršu pagardintu prieskoniais, dedamos į grilį ir kepamos. Tiekiama su bulvių piure.
|
|
|
|
|