Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
600 g pievagrybių
200 g sutarkuoto fermentinio sūrio
3 šaukštai maltų džiūvėsėlių
1 kiaušinis
2 šaukštai žalių petražolių
1 šaukštas sviesto
2 šaukštai grietinės
druskos
pipirų


Gaminimas:
Pievagrybius nuvalyti, kotelius, nupjautus prie pat kepurėlių, smulkiai sukapoti, įdėjus sviesto patroškinti.
Šaukštą maltų džiūvėsėlių išmaišyti su grietine, grybų koteliais, fermentiniu sūriu, kiaušiniu ir petražolėmis, pagal skonį įberti druskos ir pipirų.
Į pievagrybių kepurėles suformuoti kauburėlius iš paruošto įdaro.
Pievagrybius sudėti į sviestu išteptą atsparų karščiui indą, apipilti grietine, įdėti į įkaitintą orkaitę ir kepti, kol įgaus aukso spalvą.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai