Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g pievagrybiu
alyvuogiu aliejaus
7 česnako skiltelių
chereso (paskaninimui)
petražolių
druskos
pipiru


Gaminimas:
Pievagrybius gerokai apkepinti su 4 v. š. alyvuogių aliejaus. Nulupti česnako skilteles ir supjaustyti griežineliais. Į indą su česnakais supilti 5 v. š. chereso ir suberti stambiai supjaustytų petražolių. 3 minutes pavirti ant stiprios ugnies. Pagardinti druska ir pipirais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai