Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Liepų g., Žadvainių k., Joniškio r. sav.,
Beržų g., Žagariškių k., Joniškio r. sav.,
Liepų g., Žagariškių k., Joniškio r. sav.,
Raudondvario g., Žagariškių k., Joniškio r. sav.,
Jaunimo g., Žiurių k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g pievagrybiu alyvuogiu aliejaus 7 česnako skiltelių chereso (paskaninimui) petražolių druskos pipiru
Gaminimas: Pievagrybius gerokai apkepinti su 4 v. š.
alyvuogių aliejaus. Nulupti česnako skilteles ir supjaustyti griežineliais. Į indą su česnakais supilti 5 v. š. chereso ir suberti stambiai supjaustytų petražolių. 3 minutes pavirti ant stiprios ugnies. Pagardinti druska ir pipirais.
|
|
|
|
|