Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 vidutinio dydžio moliūgas (Geltonasis moliūgas), (Moliūgai, vasariniai)
2 šaukštai aliejaus
2 šaukštai sojų padažo
100 g susmulkintų pievagrybių
2 puodeliai virtų ryžių
1 vidutinis svogūnas, susmulkintas
900 g maltos jautienos
2 šaukštai rudojo cukraus
300 g tirštos vištienos sriubos (1 indelis)

Gaminimas:
Nupjaukite moliūgo viršų ir gerai išvalykite sėklas ir išimkite minkštimą.
Įkaitinkite orkaitę iki 180?.
Dideliame keptuve iki minkštumo apkepkite svogūnus. Sudėkite mėsą ir kepkite iki ji paruduos. Nupilkite riebalus. Supilkite sojos padažą, rudąjį cukrų, grybus ir sriubą. Troškinkite 10 min. retkarčiais pamaišydami. Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite virtus ryžius.
Šaukštu sudėkite mišinį į išvalytą moliūgą. Uždėkite moliūgo viršų ir įdėkite visą moliūgą į kepimo skardą orkaitėje.
Kepkite 1 valandą arba kol mėsa moliūgo viduje bus minkšta.
Įdėkite moliūgą į lėkštę. Nuimkite moliūgo dangtelį ir patiekite.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai