Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rudėnų g., Obelaukių k., Biržų r. sav.,
Saulės g., Obelaukių k., Biržų r. sav.,
Šilų g., Obelaukių k., Biržų r. sav.,
Taikos g., Obelaukių k., Biržų r. sav.,
Bažnyčios a., Pabiržės mstl., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 menkė 1 stiklinė vandens 2 stiklinės pieno druska pipirai lauro lapai 1 svogūnas 1 morka 25 g fermentinio sūrio
Gaminimas: Žuvį išvalome, supjaustome
gabalais, pasūdome ir palaikome 1 val. Puodo apačią išklojame morkos griežinėliais, sudedame žuvį, užpilame vandeniu ir pienu, įdedame perpjautą svogūną, įberiame druskos, pipirų, lauro lapų ir verdame ant mažos ugnies 30 min. Gamindami padažą, iš puodo išgriebiame virtas morkas, svogūną,
juos pertriname, įberiame tarkuoto fermentinio sūrio, įpilame truputį žuvies sultinio (jei reikia). Šiuo padažu užpilame troškintą žuvį. Valgome su virtomis bulvėmis ar bulvių koše ir marinuotomis daržovėmis.
|
|
|
|
|