Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
250 ml pieno
7-10 g sausų mielių (arba 50 g drėgnų mielių)
3 šaukšteliai cukraus
5 šaukštai augalinio aliejaus
2 kiaušiniai
500-550 g miltų
Druskos - pagal skonį
Įdarui:
2-3 šaukštai kečupo arba pomidorų pastos
100 g konservuotų ananasų
100 g kumpio
80-100 g fermentinio sūrio


Gaminimas:
Į šiltą pieną suberkite mieles, cukrų. Išmaišykite ir laikykite šiltoje vietoje 10 min. Po to išplakite kiaušinius su druska, įmaišykite aliejų. Šią skystą masę sumaišykite su pieno ir mielių mišiniu. Suberkite miltus ir išminkykite tešlą. Tešla neturi būti labai kieta. Tešlą su indu dedame į kitą didesnį dubenį, pripildytą šilto vandens. Laikome apie 30 min.
Tešlą iškočiojame iki 3-4 mm storio apvalaus blyno. Patepame picos padą pomidorų pasta, sudedame kumpio ir ananasų gabaliukus, užbarstome sutarkuotu sūriu ir kepame 180 laipsnių orkaitėje 20-25 minutes.
Bon appetit
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai