Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Wan Sui, Kin? Restoranas, J & LI,
Wan Hua, Kinų Restoranas, Lanminga,
Walter kompressortechnik,
Wals & Co, UAB,
Walmark,
V. Grybo g., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
V. Kudirkos g., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
V. Kudirkos skg., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Vairo skg., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Vaivos g., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g šviežių petražolių 2 tryniai 2 šaukštai manų kruopų 2 šaukštai kvietinių aukščiausios rūšies miltų 2 šaukštai sviesto druskos maltų juodųjų pipirų šviežių
žalumynų
Gaminimas: Smulkiai supjaustykite petražoles ir suberk jas į verdantį (pasūdytą ir su pipirais) vandenį. Išplakite dviejų kiaušinių trynius ir pamažu plakdami suberkite manų kruopas. Gautą masę kabinkite šaukšteliu ir nardinkite į verdančią sriubą. Miltus pakepinkite
svieste, ir kai kukuliukai bus beveik išvirę, pagardinkite jais sriubą. Pavirkite dar apie 7 min. Į stalą patiekite, įbėrę šviežių žalumynų (pagal skonį).
|
|
|
|
|