Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
120 g margarino VILNIUS kepiniams
120 g cukraus
3 kiaušiniai
200 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštas vanilinio cukraus
3 persikai (apie 400 g)
0,5 šaukštelio cinamono
3 šaukštai kapotų migdolų be žievelės


Gaminimas:
Margariną palaikykite kambario temperatūroje ir jau suminkštėjusį sumaišykite su cukrumi. Įmaišykite gerai išplaktus kiaušinius.
Suberkite miltus, kepimo miltelius, druską, vanilinį cukrų. Išmaišykite iki vientisos masės.
Persikus perpjaukite per pusę ir išimkite kauliukus. Nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Persikus įmaišykite į tešlą.
Tešlą sudėkite į kepimo skardą (26 cm). Viršų pabarstykite cinamonu ir migdolais. Viršų taip pat galite pabarstyti cukrumi, jei mėgstate saldžiau.
Persikų pyragą kepkite 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 ml pieno
100 g miltų
2 kiaušiniai
1 v. š. cukraus
1 a. š. vanilės
3 v. š. sviesto
100 g konservuotų persikų


Gaminimas:
Suplakti kiaušinius, cukrų, vanilę, pieną, ištirpintą sviestą. Sudėti persikus, miltus. Viską išmaišyti. Tešlą supilti į kepimo indą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 50 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
200 g sviesto arba margarino
5 kiaušiniai
50 ml pieno
250 g miltų
2 šaukšteliai kepimo miltelių (arba 1 arbatinis šaukštelis kepimo sodos, hidratuotos)
800 g konservuotų persikų (ar abrikosų)
Kremui:
400 g grietinės (15-20%)
100 g cukraus


Gaminimas:
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Įmušame kiaušinius ir gerai išplakame. Įmaišome pieną.
Kepimo miltelius sumaišome su miltais ir į įmaišome į tešlą.
Persikus ar abrikosus supjaustome skiltelėmis.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir sudedame tešlą. Ant tešlos išdėliojame persikų ar abrikosų skilteles.
Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių ir kepame iki 35 minučių.
Iškepusį pyragą aptepame grietinės ir cukraus plakiniu. Paliekame atvėsti ir palaikome apie 1 valandą šaldytuve. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai