Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Salotoms:
1 gūželė pekino kopūsto
0,5 apelsino
100 g skrebučių
100 g feta sūrio
100 g Filadelfijos sūrio
100 g kito fermentinio sūrio pasirinktinai (aš turėjau pelėsinio)
Padažui:
2 šaukštai grietinės
1 šaukštas obuolių sulčių
1 šaukštas apelsinų sulčių


Gaminimas:
Supjaustyti pekino kopūstą.
Nulupti apelsiną ir išskirstyti skiltelėmis. Nuo kiekvienos skiltelės nulupti odelę.
Džiūvėsėlius arba paskrudintą duoną supjaustyti kubeliais.
Kubeliais supjaustyti ir sūrius.
Salotas išmaišyti su grietine, obuolių ir apelsinų sultimis.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai