Tema sukurta: 2024.12.15 01:59
2024.12.15 01:59 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą

Anicetas3
Anicetas3
Naujokas
Sveiki, ar tik man vienam atrodo, kad cia esancios merginos, moterys , nors nugyvenusios gera gabala gyvenimo , vis dar skrajoja padebesiais, kartele issikelusios i aukstumas ir laukia princu .......... :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2024.12.20 16:28 Nauja žinutė

Renaldas41
Renaldas41
Naujokas
Anicetas3 rašė:

Sveiki, ar tik man vienam atrodo, kad cia esancios merginos, moterys , nors nugyvenusios gera gabala gyvenimo , vis dar skrajoja padebesiais, kartele issikelusios i aukstumas ir laukia princu .......... :)

Jeigu rodos tai žegnokis. :D Bet manau, šiam atvejui, tau nereikėtu to daryti. nes taip ir yra. Dauguma merginu ir moterų mus nepasirenka todėl, kad mes vyrai stengiamės suprasti moterys ir merginas, nors paprasčiausiai reikėtu jas pajausti. Pajausti ko jos nori ir kaip mato pasauli. O kai mes nesugebame pajausti moterų, tai ir mums nesiseka su jomis surasti bendros kalbos. Dar vienas niuansas. Moters ir merginos nepajausi per internetą. Jas galima pajausti tik susitikus gyvai. O moteriška lytis yra praktiškesnė už vyriška lyti. Ji visada galvoja kokia nauda gaus iš vienu ir vienu santykiu. Nauda pagal jos supratimą, gali labai skirtis nuo vyro supratimo apie naudą. Bet baziniai poreikiai visada išlieka. Tačiau tai tik pirminiai impulsai, kuriu dėka, moteris ar mergina gali atkreipti dėmėsi į vyriškąją puse. Po to seka jos tikrinimas per savo moteriška intuicija, ar tu esi tas vyras, patinas ir partneris kurio jai reikia. Pas kiekviena moterį, be baziniu poreikiu yra ir individualus poreikiai. Jie bus kur kas sudėtingesni nei vyro ar vaikino.
Cituoti
Atsakyti
2024.12.22 22:33 Nauja žinutė

Fxx8
Fxx8
Didmeistris
man tai atrodo taip, kad nuo kazkokio amziaus nei vienai nei kitai pusei nebereikia jokiu antru pusiu. laime ateina kai nebereikia ieskot. kam jums tos problemos, santykiu aiskinimaisi ir pn.
Cituoti
Atsakyti
2025.01.07 23:32 Nauja žinutė

Blussa
Blussa
Didmeistris
Fxx8 rašė:man tai atrodo taip, kad nuo kazkokio amziaus nei vienai nei kitai pusei nebereikia jokiu antru pusiu.

Klysti, bro. Pažiūrėk atidžiai TV "Pa2kim" apačioje bėgančią eilutę ir atrasi net 80-mečių kažko ieškančių. Matomai randa.
Cituoti
Atsakyti
© 2006 – 2025 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai