Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 asmenims
150 g salotų mišinio
0,5 ilgojo agurko
2 pomidorai
2 kietai virti kiaušiniai
150 g rūkytos baltos žuvies
1 saujelė pipirnės
4 valgomi šaukštai vinaigrette dresinngo (alyvų aliejus+vyno actas+druska+pipirai)


Gaminimas:
T.y. galite salotas patiekti su česnakiniu – majoneziniu padažu, ar vinaigrette dressingą pagardinę šaukšteliu garstyčių ar citrinos sultim.
Salotas perplaukite, nuvarvinkite, sudėkite į lėkštes, ant viršaus sudėkite pjaustytus pimidorus, agurkus.
Kiaušinį padalinkite į 4 dalis ir uždėkite ant salotų, ant viršaus užbarstykite žuvies filė, apšlakštykite paruoštu padažu, o ant viršaus užbarstykite pipirnės.
Lengvos ir skanios salotos
P.S. naudojau baltos žuvies filė. Pirmą kartą nusipirkau šios žuvies (len.k. – trewal, o liet. k. rodos, kad tai medūzešerys, taip vikipedija pasufleravo), tikrai verta dėmėsio – balta, sultinga… Vietoj šios žuvies galite naudoti jūros ešerį, man jis irgi labai skanus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai