Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
ar ismokai,
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Užulapio g., Lapių k., Klaipėdos r. sav.,
Žvelsos g., Lapių k., Klaipėdos r. sav.,
Kęstučio g., Lėbartų k., Klaipėdos r. sav.,
Alyvų g., Lelių k., Klaipėdos r. sav.,
Argos g., Lelių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Patisonai, 600 gramų Kvietiniai miltai, 200 gramų Mielės, truputį Taukai (kiaulių), tirpinti, 0.5 stiklinės Citrinų sultys, truputį Druska, truputį Kiaušiniai, 1
vienetas
Gaminimas: Paruošiama tešla - miltai su kiaušiniu ir mielėmis, šiek tiek vandens išmaišomi. Tešla turi būti tiršta.
Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, iš abiejų pusių apveliami tešla ir iškepami taukuose. Iškepti patisonai sudedami į pašildytą
pusdubenį ir apšlakstomi citrinos sultimis.
|
|
|
|
|