Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
8 v. š. želatinos
500 ml pasukų
1 v. š. vanilinio cukraus
100 g cukraus
120 ml grietinėlės.
Padazas:
1 ananasas
250 ml vandens
 1 cinamono lazdelė
3 v. š. cukraus
 


Gaminimas:
Želatiną ištirpinkite puode ant mažos ugnies.
Į želatiną įmaišykite pasukas, tada vanilinį ir paprastą cukrų.
Grietinėlę suplakite iki standumo ir įmaišykite į šiek tiek sustingusią pasukų masę.
Pasukų masę maždaug 2cm storiu supilkite į kepimo formą. Padėkite į šaldytuvą 4 valandom. Paskui išverskite ant lėkštės ir supjaustykite porcijomis.
Ananasą pirmiausia supjaustykite dalimis, tada nuplaukite, žievę išpjaukite, kietą vidurį supjaustykite mažais gabaliukais ir sudekite į puodą su vandeniu.
Suberkite cukrų, įdėkite cinamono lazdelę ir 10 min pavirkite.
Ananasų padažą dėkite į lėkštę ir per vidurį uždėkite pasukų drebučius.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai