Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
500 g obuolių
3 v. š. laimo sulčių
2 kiaušiniai
250 g miltų
2 a. š. kepimo miltelių
150 g cukraus
1 a. š. vanilinio cukraus
2 v. š. grietinėlės
125 ml aliejaus
 
Gaminimas:
Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjausčius plonesnėmis skiltelėmis apšlakstyti laimo sultimis.
Įmušti į dubenį kiaušinius, supilti grietinėlę, aliejų, sudėti cukrų, vanilinį cukrų ir gerai išmaišyti.
Į kiaušinių masę įsijoti su kepimo milteliais sumašytus miltus ir viską gerai išminkyti.
Kiekvieną obuolio skiltelę apvynioti tešla ir dėti į kepimo popieriumi išklotą ir riebalais pateptą kepimo skardą.
Kepti apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai