Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
500 g miltų
60 g cukraus
60 g margarino VILNIUS kepiniams
1 kiaušinis
250 ml šilto pieno
 0,5 a.š. druskos
1 pakelis sausų mielių
Aptepimui:
1 kiaušinio trynys
dekoratyvinis cukrus


Gaminimas:
Išsijojame miltus, suberiame cukrų, mieles ir išmaišome. Įpilame šilto pieno, įmušame kiaušinius, sudedame druską ir margariną. Maišome tešlą 20 min. kol ji taps tąsi ir paliekame 1 val. šiltoje vietoje.
Vėl maišome 3 min. Padaliname tešlą į 4 dalis, suformuojam tešlos kotletukus ir sudedame į kepimo formą. Paliekame 1 val., kad iškiltų tešla.
Išplakame kiaušinio trynį, teptuku aptepame tešlą ir pabarstome dekoratyviniu cukrumi.
Kepame 35-40 min. 150 laipsnių temperatūroje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
6-7 kiaušiniai
100 g cukraus
100 ml aliejaus
2 a. š.  kepimo miltelių
1 a. š.  vanilinio cukraus
300 g miltų


Gaminimas:
Kiaušinius su cukrumi išplakame mikseriu, tada pilame aliejų ir miltus kartu su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Gautą masę supilame į kepimo skardą, kepame 180 laipsnių temperaturoje 30 min kartais galima palaikyti ir ilgiau.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g margarino
100 g cukraus
1 kiaušinio
100 g pieno
40 g miltų


Gaminimas:
Ištirpintą margariną išplakti su kiaušiniu, cukrumi ir pienu. Tada, plakant, įmaišyti miltus. Tešlą sudėti į kepimo formą, pateptą aliejumi ir kepti įkaitintoje orkaitėje 20 - 30 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai