Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 ml grietinėlės
250 ml natūralaus jogurto (naudojau „Dobilas“ jogurtą su braškėmis)
2 šaukštai miltelinio cukraus
2 lapeliai želatinos (arba birios želatinos)
0,5 lazdelės vanilės (arba birios vanilės)
0,5 stiklinės aviečių (arba braškių, žemuogių)


Gaminimas:
Grietinėlę supilti į nedidelį puodelį, suberti miltelinį cukrų, įmesti išvalytą vanilės lazdelę (arba įberti vanilinio cukraus) ir kaitinti ant nedidelės ugnies, kol sušils, bet neužvirs!
Želatiną išbrinkyti ir supilti į grietinėlę ir maišyti, kol visiškai ištirps.
Į masę įmaišyti jogurtą, desertą išpilstyti į apvalias formeles (arba kitokias) ir per naktį palikti šaldytuve.
Prieš tiekiant pasiruošti uogas, pertrinti su cukrumi iki vientisos masės.
Prieš tiekiant panakotą, išimti iš indelių, dėti į lėkštes, šalia uogų tyrės. Estetiška puošti šokolado juostele arba tarkuotu šokoladu. 
Skanaus Jums ir Jūsų svečiui!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai