Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
675 g supjaustytų vištos gabaliukų, be odos
675 g kiaulienos šonkauliukų
3,25 l vandens
3-4 gabaliukai šviežios imbiero šaknies, nuluptos ir suspaustos
3-4 svogūno laiškai, surišti tarpusavyje
3-4 šaukštai kiniško ryžių vyno arba sauso šerio

Gaminimas:
Išeiga: 2,5 litro
1. Nuo vištos ir šonkauliukų nupjauti riebalus, mėsą ir šonkauliukus supjaustyti stambiais gabaliukais.
2. Vištieną ir šonkauliukus sudėti į puodą su vandeniu, sudėti ten imbierą ir svogūnų laiškus, surištus į pundelį.
3. Vandenį užvirti, tinklelio pagalba nuo sultinio paviršiaus nuimti putas. Puodą nudengti, sumažinti ugnį ir virti ant mažos ugnies 2-3 valandas.
4. Sultinį persunkti, išimti iš jo mėsą ir šonkauliukus, imbierą ir svogūnus. Puodą su persunktu sultiniu vėl pastatyti ant ugnies, supilti į jį ryžių vyną arba šerį. Dar kartą užvirti, leisti pavirti 2-3 minutes, nuimti nuo ugnies.
Kai sultinys atauš, galima jį padėti į šaldytuvą. Taip pat sultinį galima užšaldyti nedideliame konteineryje ir atšildyti tada, kai prireiks.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai