Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Krakiškių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 svogūnas 100 g rūkytų kiaulienos lašinių Aliejus 500 ml pasukų 500 ml pieno 3 šaukštai kvietinių miltų Prieskoniai
Gaminimas: Supjaustytus svogūnus, lašinukus
apkepame aliejuje. Mikseryje išplakame pasukas, pieną, miltus, prieskonius, bei pakepintus svogūnus su lašinukais. Viską suplakame. Po to masę supilame į puodą ir kaitiname ant silpnos ugnies 10 min. Tinka prie mėsos, žuvies, bulvių patiekalų. Skanaus.
|
|
|
|
|