Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 kulninės
3 česnako skiltelės
4 salierų stiebai
3 morkos
2 svogūnai
6 saulėje džiovinti pomidorai
aliejus kepimui
3 šaukštai miltų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis rozmarino
1 žiupsnelis čiobrelio
šviežiai malti juodieji pipirai
100 ml baltojo vyno
1 čili pipiras


Gaminimas:
Aliejuje pakepinti česnaką, svogūnus, salierų stiebus ir morkas (stambokai supjaustytas).
Miltus sumaišyti su druska.
Kulninę pabarstyti maltais pipirais ir šiek tiek druskos. Mėsą pavolioti miltuose ir apkepinti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Į gilų troškintuvą sudėti apkeptas daržoves, ant viršaus sudėti apkeptą mėsą, pabarstyti rozmarinais ir čiobreliais, įdėti čili pipirą, supilti vyną ir apie 200 ml vandens, uždengti indą ir troškinti ant silpnos ugnies 1 val.
Galima ir orkaitėje ugniai atspariame inde, skonis bus dar geresnis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai