Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
1 avokadas
200 g brokolių
2 paprikos
2 morkos
3 bulvės
1 pomidoras
2 svogūnai
1 sauja svogūnų laiškų
50 g fermentinio sūrio
druska
pipirai
1 šaukštas sviesto
alyvuogių aliejus
Gaminimas:
Keletą minučių apvirti brokolius ir apvirtus susmulkinti.
Paprikas išvalyti, supjaustyti kubeliais.
Kubeliais supjaustyti pomidorą, avokadą.
Morkas ir bulves supjaustyti riekutėmis.
Susmulkinti svogūną ir  svogūnų laiškus.
Paruoštus ingredientus suberti į sviestu pateptą kepimo indą, apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepti orkaitėje 150 laipsnių temperatūroje apie 30 min., kol daržovės suminkštės ir išsilydys sūris.
 
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai