Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
makita,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
zalia skulptura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Topolių g., Bariūnų k., Joniškio r. sav.,
Vyšnių g., Bariūnų k., Joniškio r. sav.,
Žemynos g., Bariūnų k., Joniškio r. sav.,
Beržų g., Bertaučių k., Joniškio r. sav.,
Kaštonų g., Bertaučių k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 didelės bulvės 500 g varškės 4 v. š. majonezo 120 g fermentinio sūrio 3 skiltelės česnako 2a. š. malto džiovinto baziliko druska malti juodieji pipirai 2 v. š. alyvuogių
aliejaus Gaminimas: Bulves švariai nuplauname, nušveičiame su šepetuku, perpjauname pusiau ir kiekvienoje puselėje padarome po duobutę įdarui. Įdarui viename dubenyje sumaišome varškę, majonezą, išspaustą česnaką, baziliką, druską ir pipirus. Bulvių vidų patepame aliejumi, pabarstome
druska ir įdarome pasigamintu varškės įdaru. Ant viršaus užbarstome tarkuotu sūriu. Kepame 20 min. 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių
patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|