Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kestas,
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žalioji g., Panevėžiuko k., Kauno r. sav.,
Žvejų g., Panevėžiuko k., Kauno r. sav.,
Paupio g., Papiškių k., Kauno r. sav.,
Tvenkinių g., Paraželių k., Kauno r. sav.,
Nakvišų g., Patamulšėlio k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kilogramas ungurio, 4 juodieji pipirai, 2 lauro lapeliai, 2 svogūnai, 1 salieras, 1 morka, Druskos truputį Petražolių truputį Truputį citrinos
griežinėlių
Gaminimas: Jauni unguriai kepami nelupti (oda gerai nuvaloma ir įtrinama druska). Nuluptas ungurys supjaustomas, pasūdomas, apibarstomas maltais prieskoniais, dedamas į keptuvą su prieskoninėmis daržovėmis ir kepamas orkaitėje apie 30 min. (palaistomas atsiradusiu
skysčiu). Tiekiamas ungurys pusdubenyje, papuoštas citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais. Keptą ungurį, užpiltą marinatu ar pomidorų padažu, galima tiekti kaip šaltą užkandį.
|
|
|
|
|