Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
5 kiaušiniai
0,5 stiklinės pieno
100 g fermentinio sūrio
10 vyšninių pomidorų
1 svogūnas
1 didelis poras
10 šviežio baziliko lapelių
3 v. š. aliejaus
druska
malti juodieji pipirai
Gaminimas:
Supjaustykite svogūną bei porą ir maždaug 2 min. pakepinkite keptuvėje su 1 šaukštu aliejaus.
Kiekvieną pomidoriuką perpjaukite per pusę.
Susmulkinkite bazilikų lapelius.
Sutarkuokite sūrį.
Suplakite kiaušinius su pienu, druska bei pipirais, sudėkite bazilikus, sūrį, paruoštas daržoves.
Kepimo formą patepkite aliejumi ir supilkite į ją omletą.
Kepkite orkaitėje apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai