Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tapytojas, M. Pocabuto, L. Sapiegos, M. Radvilos, A .Mickeviciaus ir kitu portretu autorius,
Karieso issivystymui didziausia reiksme turi streptokokai ir .....,
Specialiu budu isdirbta, atspari lankstymui ir dregmei, galviju ar kiauliu oda; is jos siuvama karine bei darbine avalyne, pakinktai,
Senoves graiku teatro dalis, kurioje persirengdavo aktoriai,
Pirmas zmogus Lietuvoje, gaves Lietuvos respublikos pasa: Gediminas Vincas .....,
Masčio g., Ryškėnų k., Telšių r. sav.,
Parko g., Ryškėnų k., Telšių r. sav.,
Pušies g., Ryškėnų k., Telšių r. sav.,
Sodų g., Ryškėnų k., Telšių r. sav.,
Spindulio g., Ryškėnų k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 Kamemberto sūrio ritinėlis 1 sauja kepimui paruoštų miško grybų 2 česnako laiškų stiebelių 2 šviežio mairūno ar raudonėlio lapelių 1 šaukštas smulkiai sukapoto baltojo svogūno 1
žiupsnelis druskos, pipirų 1 šaukštas alyvuogių aliejaus 1 šaukštelis sviesto 1 žiupsnis rudojo cukraus 30 ml sauso balto vyno
Gaminimas: Orkaitę įkaitinti iki 190 laipsnių temperatūros. Išpakuoti sūrį, jį paguldyti ant lengvai alyvuogių aliejumi patepto kepimo
popieriaus lapo. Lapo kraštus užlankstyti ir surišti vielute ar virvute. Sūrį orkaitėje kepti apie 8 minutes. Kol sūris kepa, įkaitinti mažą keptuvę su trupučiu alyvuogių aliejaus ir sviestu. Į keptuvę dėti svogūną ir grybus, įberti druskos, pipirų, rudojo cukraus, viską lengvai apkepinti. Kai
grybai lengvai apkepa, supilti vyną, sumažinti temperatūrą ir pakepti dar keletą minučių. Žoleles susmulkinti ir suberti į grybus. Kamembertui iškepus, nukirpti vielutę ar virvutę, atlankstyti popieriaus kraštus ir ant sūrio viršaus sudėti karštus grybus.Patiekti su mėgstama duona ir valgyti
kamembertą bei grybus tepant ir dedant ant duonos riekelės. Skanaus! Išmokite prancūziškų patiekalų gaminimo paslapčių Čiop Čiop Prancūzijos virtuvės kursuose spalio 27 d. Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia. Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook
puslapyje.
|
|
|
|
|