Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 Kamemberto sūrio ritinėlis
1 sauja kepimui paruoštų miško grybų
2 česnako laiškų stiebelių
2 šviežio mairūno ar raudonėlio lapelių
1 šaukštas smulkiai sukapoto baltojo svogūno
1 žiupsnelis druskos, pipirų
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis sviesto
1 žiupsnis rudojo cukraus
30 ml sauso balto vyno


Gaminimas:
Orkaitę įkaitinti iki 190 laipsnių temperatūros. Išpakuoti sūrį, jį paguldyti ant lengvai alyvuogių aliejumi patepto kepimo popieriaus lapo. Lapo kraštus užlankstyti ir surišti vielute ar virvute. Sūrį orkaitėje kepti apie 8 minutes.
Kol sūris kepa, įkaitinti mažą keptuvę su trupučiu alyvuogių aliejaus ir sviestu. Į keptuvę dėti svogūną ir grybus, įberti druskos, pipirų, rudojo cukraus, viską lengvai apkepinti. Kai grybai lengvai apkepa, supilti vyną, sumažinti temperatūrą ir pakepti dar keletą minučių. Žoleles susmulkinti ir suberti į grybus.
Kamembertui iškepus, nukirpti vielutę ar virvutę, atlankstyti popieriaus kraštus ir ant sūrio viršaus sudėti karštus grybus.Patiekti su mėgstama duona ir valgyti kamembertą bei grybus tepant ir dedant ant duonos riekelės.
Skanaus!
Išmokite prancūziškų patiekalų gaminimo paslapčių Čiop Čiop Prancūzijos virtuvės kursuose spalio 27 d.
Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia.
Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai