Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 višta
400-500 g kiaulienos faršo
2 virtos morkos
2 riekelės piene išmirkytos batono
1 svogūnas
25 g sviesto
1 kiaušinis
druska
malti juodieji pipirai
malti baltieji pipirai
2 kiaušiniai
0,5 stiklinės pieno
0,5 stiklinės miltų
malti juodieji pipirai
aliejus

Gaminimas:
Nuneriame vištos odą, palikdami blauzdeles ir sparnelius. Odelę įtriname pipirų mišiniu bei druska ir palaikome 2 val.
Vištieną atskiriame nuo kaulų. Vištos krūtinėlę supjaustome juostelėmis, o likusią vištieną sumalame ir sumaišome su kiaulienos faršu, svieste pakeptais svogūnais, kiaušiniu, išmirkytomis batono riekelėmis, druska bei pipirais.
Iš omletui skirtų produktų užmaišome tešlą ir iškepame du omletus.
Virtas morkas supjaustome juostelėmis.
Ant omletų dedame vištos krūtinėlės juosteles, faršą, morkų juosteles ir susukame į volelius. Juos įkišame į vištos odą, o tarpus užpildome likusiu faršu. Vištą užsiuvame.
Kepame 200-220°C temperatūros orkaitėje apie 1,5 val.
Iškepusią vištą 10-15 min. vėsiname, suvyniojame į foliją ir paslegiame.
Įdarytą vištą patiekiame supjaustytą ant salotų lapais išklotos lėkštės.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2017 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai