Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
Omletui:
5 kiaušiniai
100 ml pieno
50 g fermentinio sūrio
3 v. š. miltų
druska
malti juodieji pipirai
aliejus
 
Įdarui:
 
6 pievagrybiai
1 poras
druska
malti juodieji pipirai
 
Gaminimas:
Išplakite viename dubenyje kiaušinius, pieną, miltus bei prieskonius.
Į tą patį dubenį sudėkite tarkuotą fermentinį sūrį ir išmaišykite.
Įdarui susipjaustykite pievagrybius bei porą ir sumaišykite juos su prieskoniais.
Į įkaitusią keptuvę su aliejumi pilkite kiaušinių mišinį ir gražiai apkepkite iš abiejų pusių.
Abiems pusėms apkepus padalinkite omleto blyną pusiau, ant kiekvienos pusės dėkite pasigamintą įdarą ir tuomet dar kartą perlenkite bei dar šiek tiek pakepkite.
Skanaus.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai