Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
600 g obuolių
100 g margarino VILNIUS kepiniams
100 g varškės
1 stiklinė miltų
žiupsnelis cukraus
žiupsnelis druskos
1 kiaušinio (aptepimui)


Gaminimas:
Nulupame obuolius ir supjaustome plonais gabalėliais. Ištriname minkštą margariną su varške, druska ir miltais.
Padaliname tešlą į 2 dalis ir paliekame 3 val. šaldytuve.
Po to iškočiojame abi dalis tešlos, ant viršaus sudedame obuolius, pabarstome cukrumi ir susukame. Aptepame kiaušiniu ir dedame kepti, 180 laipsnių temperatūroje, kol iškeps tešla. Galima pabarstyti cukraus pudra.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
0,5 kg obuolių,
100 g razinų,
80 g cukraus,
1 pakelis malto cinamono,
80 g sviesto,
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
250 g miltų,
70 g šilto vandens,
žiupsnelis druskos.


Gaminimas:
Ištirpiname 50 g sviesto, supilame vandenį, įberiame druskos, išmaišome, suberiame miltus, užminkome tešlą ir paliekame 30 min.
Po to iš tešlos iškočiojame kuo plonesnį lakštą.
Tada lakštą patepame ištirpintu, bet nekarštu sviestu (30 g) ir apibarstome džiūvėsėliais.
Obuolius nulupame, stambiai sutarkuojame, suberiame razinas, apibarstome cinamonu, cukrumi, bei gerai išmaišome.
Šį obuolių mišinį tolygiai sudedame ant lakšto ir suvyniojame į volelį.
Vyniotinį dedame į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą skardą ir kepame 200 laipsnių temperatūroje, 40-60 min.
Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai