Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Patalpa vienuolyne, kur perrasinejamos knygos,
Patalpa, istaiga arba jos padalinys, kur atliekami moksliniai tyrimai, eksperimentai,
Patalpa, kur yra irengti specialus instrumentai astronominiams, oro ir kitiems stebejimams vykti,
Patalpa, kurioje yra klozetas,
Patalpa, kurioje skaitomos paskaitos, parnesimai,
Giraitės g., Juodeikių k., Plungės r. sav.,
Minijos g., Juodeikių k., Plungės r. sav.,
Alsėdžių g., Juodeikių k., Plungės r. sav.,
Stanelių g., Juodeikių k., Plungės r. sav.,
Šiaulių Plento g., Juodeikių k., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g obuolių 100 g margarino VILNIUS kepiniams 100 g varškės 1 stiklinė miltų žiupsnelis cukraus žiupsnelis druskos 1 kiaušinio (aptepimui)
Gaminimas: Nulupame
obuolius ir supjaustome plonais gabalėliais. Ištriname minkštą margariną su varške, druska ir miltais. Padaliname tešlą į 2 dalis ir paliekame 3 val. šaldytuve. Po to iškočiojame abi dalis tešlos, ant viršaus sudedame obuolius, pabarstome cukrumi ir susukame. Aptepame kiaušiniu ir dedame
kepti, 180 laipsnių temperatūroje, kol iškeps tešla. Galima pabarstyti cukraus pudra.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg obuolių, 100 g razinų, 80 g cukraus, 1 pakelis malto cinamono, 80 g sviesto, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 250 g miltų, 70 g šilto vandens, žiupsnelis
druskos.
Gaminimas: Ištirpiname 50 g sviesto, supilame vandenį, įberiame druskos, išmaišome, suberiame miltus, užminkome tešlą ir paliekame 30 min. Po to iš tešlos iškočiojame kuo plonesnį lakštą. Tada lakštą patepame ištirpintu, bet nekarštu sviestu (30 g) ir apibarstome
džiūvėsėliais. Obuolius nulupame, stambiai sutarkuojame, suberiame razinas, apibarstome cinamonu, cukrumi, bei gerai išmaišome. Šį obuolių mišinį tolygiai sudedame ant lakšto ir suvyniojame į volelį. Vyniotinį dedame į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą skardą ir kepame 200
laipsnių temperatūroje, 40-60 min. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti
grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|