Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 kiaušiniai
500 g varškės
9 dideli obuoliai
200 g sviesto
1,5 stiklinės miltų
8 v. š. cukraus
rudasis cukrus
cinamonas
 


Gaminimas:
Sviestą sušaldome kameroje, kad paskui eitų sutarkuoti.
Supjaustome obuolius, apibarstome ruduoju cukrumi ir cinamonu.
Paruošiame varškę. Įmušame kiaušinius, dedame 8 šaukštus cukraus (balto), gerai išplakame, kad gautųsi vientisa masė.
Tuomet imame sušalusį sviestą ir jį tarkuojame vis barstant miltus.
Sutriname sviestą bei miltus pirštais, kad gautųsi birus smėliukas, įdedame 5 šaukštus rudojo cukraus.
Daugiau nei puse gautos masės suberiame į kepimo indą, išlyginame.
Pilame ant viršaus varškės masę, ant jos suberiame obuolius. Jų negailėkite, dėkite iki viršaus, kupiną indą.
Ant viršaus plonyčiu sluoksniu užberiame pasigaminto „smėliuko“ (nepadauginame).
Pašauname į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 1,5 val.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai