Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
900 g obuolių tyrės,
360 g svogūnų,
240 g aliejaus,
70 g cukraus.


Gaminimas:
Svogūnus nulupame, supjaustome griežinėliais, suberiame cukrų ir kaitiname viską aliejuje, kol gražiai pagels. Sudedame obuolių tyrę ir gerai išmaišome, kad neišsiskirtų aliejus.
Masę išpilstome į stiklainiukus ir uždarome dezinfekuotais metaliniais dangteliais, palikdami 1 cm tarpelį. Įstatome į vandenį ir kaitiname 100 laipsnių temperatūroje 25 min. Po to dangtelius uždarome galutinai.
Šis užpilas tinka prie įvairios rūkytos žuvies, silkės ar ankštinių daržovių.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai