Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
200 g miltų
50 g cukraus pudros
700 g sviesto
1 šaukštas grietinės

Migdolų masei:
4 šaukštas grietinės
70 g maltų migdolų

Obuolių masei:
80 g cukraus
500 g obuolių
razinų (sauja arba pagal skonį)

Kremui:
5 šaukštai cukraus
1 stiklinė grietinės
2 kiaušiniai
0,5 šaukšto malto cinamono

Gaminimas:
Iš tešlos komponentų užminkyti tešlą, iškloti ja apvalią tortinę formą (26 arba 30 cm skersmes), paliekant aukštą (2 cm) briauną, ir iškepti (kepti ~15 min 200 C temperatūroje, turi būti šviesios aukso spalvos). Sumaišyti migdolų masės komponentus ir sudėti masę ant ataušinto pagrindo. Smulkiai supjaustyti nuluptus obuolius, sumaišyti su cukrumi bei razinomis ir išdėlioti lygiu sluoksniu ant migdolų masės. Apipilti grietine, išplakta su kiaušiniais, cukrumi ir cinamonu, įkišti 25 min. į karštą orkaitę (~ 180 C). Pyragą, galima patiekti karštą arba ataušusį. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai