Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Stoties g., Šlapaberžės k., Kėdainių r. sav.,
Šlapaberžės g., Šlapaberžės k., Kėdainių r. sav.,
Žalioji g., Šlapaberžės k., Kėdainių r. sav.,
Bažnyčios g., Šventybrasčio k., Kėdainių r. sav.,
Kalno g., Šventybrasčio k., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 stiklinės kvietinių miltų 1 stiklinė cukraus 150 gramų margarino 4 kiaušiniai Truputis aliejaus 2 šaukšteliai kepimo miltelių 1 šaukštelis vanilinio cukraus 1 stiklinė juodųjų
serbentų 10 obuolių 1 šaukštelis cinamono
Gaminimas: Obuolius nulupti, skiltelėm. Supjaustytus padalinti į dalis. Vieną dalį sumaišti su trupučiu miltų (ją dėsime į tešlą), kitą dalį sumaišyti su cinamonu ir cukrumi. Padėti į šalį. Kiaušinius suplakti su cukrumi,
dėti miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, pašildytą margariną /sviestą, viską išmaišyti. Tada dėti su miltais, juoduosius serbentus, viską išmaišyti. Tešlą pilti į skardą, išklotą kep. popieriumi. Ant viršaus dėti obuolius, juoduosius serbentus, galima pabarstyti cinamonu ir apie
valandą kepti 180 C laipsnių temperatūroje.
|
|
|
|
|