Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
???????????,
????,
gmail prisijungti,
??hipace300,
telšiuose,
???? ?????? ???? ??????,
2030???????????,
caulifla desnuda,
??????2020???????????,
https://www.dcement.com/,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pušyno g., Užlieknės k., Mažeikių r. sav.,
Sidabro g., Užlieknės k., Mažeikių r. sav.,
Šiaurės g., Užlieknės k., Mažeikių r. sav.,
Šventupio g., Užlieknės k., Mažeikių r. sav.,
Uosių g., Užlieknės k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250g sviesto, 250g miltų, 250g krakmolo, 2pak. vanilinio cukraus, žiupsnelis druskos, 500g sutarkuotų obuolių (be žievelės), 90g smulkaus cukraus, 1 kiaušinio, kondensuoto
pieno (aptepimui).
Gaminimas: 1. Suberkite miltus, krakmolą ant švaraus stalo ar minkymo lentos ir viduryje padarykite duobutę, į ją suberkite 1pak. vanilinio cukraus, druską, smulkiai supjaustytą sviestą ir kiaušinį. Viską apžerkite miltais ir skubiai minkykite tešlą, kol
pasidarys vientisa tešla (ji turi būti trapi, tačiau vientisa). Jei tešla per skysta, pridėkite truputį miltų, ir palaikykite šaltai 1h. 2. Tarkuotus obuolius sumaišykite su cukrumi ir antru pakeliu vanilinio cukraus (galite pridėti šiek tiek cinamono). 3. Tešlą padalinkite i 2dalis (viena
dalis turi būti truputį didesnė už antrąją dalį). Didesniąją dalį iškočiokite taip, kad apytiksliai būtų skardos dydžio ir truputį užsiriestų visi šonai. Tešlą dėkite i svietu pateptą skardą. Užtepkite obuolių mase (masė neturėtų išlysti iš tešlos kraštų). 4. Plonai iškočiokite likusią tešlą,
taip kad būtų kuo lygesni kraštai. Tada supjaustykite lygiomis apie 1cm pločio juostelėmis ir kryžmai išdeliokite jas ant pyrago. Aptepkite kondensuotu pienu. 5. Kepkite 200-220 laipsnių temp. 30-35min. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“!
Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|