Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 valg. šaukštas sviesto,
55 g rudojo cukraus,
50 g sviesto,
6 - 8 obuoliai,
2 valg. šaukštai miltų,
220 g cukraus,
60 ml vandens,
4 valg. šaukštai avižinių dribsnių,
150 g šviežių arba šaldytų aviečių,
2 valg. šaukštai kokoso drožlių (jei patinka).
Gaminimas:


Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Indą apkepui ištepkite sviestu. Nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius, cukrų, vandenį ir cinamono lazdelę kaitinkite puode, kol užvirs, ant nedidelės ugnies. Maišydami mediniu šaukštu virkite, kol obuoliai suminkštės.Trupininiam sluoksniui į nedidelį dubenį dėkite kambario temperatūros sviestą su cukrumi ir miltais ir pirštais trinkite ingredientus, kol jie susimaišys ir taps rupia trapia mase. Ten pat įtrupinkite sausainius, suberkite avižas ir kokoso drožles – išmaišykite. Nukoškite obuolius, išimkite cinamono lazdelę ir pusę kiekio pilkite į kepimo indą. Ant obuolių berkite pusę kiekio aviečių, tada likusius obuolius ir vėl avietes .Ant viršaus suberkite trupininę masę ir pašaukite 25 minutėms į orkaitę. Patiekite su ledais (jei patinka). Pati valgau su ledais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai