Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
350 gramų kvietinių miltų
110 gramų sviesto
150 gramų cukraus
1 šaukštelis Santa Maria kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
2 dideli kiaušiniai
1 didelis rūgštus obuolys
Traškiai plutelei:
½ puodelio rudojo cukraus
1 š. miltų
1 a.š. Santa Maria cinamono
1 š. sviesto


Gaminimas:
Obuolį nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Miltus sumaišyti su
kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Minkštą sviestą išsukti su cukrumi.
Viena po kito įmušti kiaušinius. Supilti miltų mišinį ir gerai išmaišius (tik
nepermaišyti), įmaišyti obuolius.
Paviršiaus sluoksniui skirtus sausus produktus (cukrų, cinamoną ir miltus)
išmaišyti. Įdėti sviestą ir trinti tarp pirštų, kol neliks sausos masės ir
turėsime trupinius.
Dėti tešlą į keksiukų formeles, paviršių išlyginti ir padengti cukraus
trupinukais. Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai