Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Švendubrės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šventaragio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šventeliškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šviesos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Švitrigailos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 jauna žąsis (2,2 kg) 2 šaukšteliai druskos 1 šaukštelis pipirų 4 pelynų lapeliai 500 g obuolių 100 g razinų 1/4 l raudonojo vyno 1/4 grietinės 1 šaukštas
krakmolo
Gaminimas: Šaldytą žąsį atšildyti pridengtame dubenyje. Iš užpakalio išpjauti dvi riebalų liaukas (panašias į dvi pupas). Žąsį nuplauti, nusausinti, išorę ir vidų įtrinti druska ir pipirais. Į vidų įkišti pelynų lapelius. Neluptus obuoliais nuplauti ir išpjauti
sėklalizdžius. Obuolius su razinomis sukišti į žąsies vidų. Žąsį užsiūti, šlauneles surišti, sparnelius pakišti po nugara. Žąsį įdėti į keptuvą krūtinėle į apačią. Įpilti 1/4 l vandens ir pašauti į karštą orkaitę. Kai krūtinėlė suminkštės, žąsį apversti. Kepimo metu kelis kartus pradurti
paukščio odą tarp kūno ir šlaunelių, nes tai riebiausia žąsies vieta. Kartkartėmis kepamą paukštį palaistyti išsiskyrusiomis sultimis. Padažui nuo susidariusių kepsnio sulčių nugriebti riebalų perteklių ir sumaišyti jas su vynu. Į grietinę supilti krakmolą, išmaišyti ir supilti padažą.
Pagardinti druska ir pipirais.
|
|
|
|
|