Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ąžuolų 2-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 20-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 21-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 22-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 23-ioji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g miltų 250 g sviesto 2 tryniai 4-5 šaukštai tirštos grietinės 200 g cukraus pudros 1 pakelis vanilinio cukraus 1 kg obuolių (Obuolys) 1 baltymas 6 šaukštai
cukraus
Gaminimas: Miltus kapoti su sviestu, išmaišyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įdėti keletą šaukštų grietinės ir kapojant minkyti tešlą. Tada įdėti į dubenėlį, uždengti, 2 val. palaikyti šaldytuve. Vienodo dydžio obuolius nuplauti, nulupti, išpjauti sėklalizdžius, o į
jų vietą įberti cukraus. Tešlą iškočioti ir supjaustyti tokio dydžio kvadratais, kad būtų galima suvynioti obuolį. Obuolį dėti kvadrato centre, o tešlos kampelius kruopščiai sulipdyti. Sudėti ant kepimo skardos, patepti plaktu baltymu, pabarstyti cukrumi. Kepti
orkaitėje. Patiekti karštus su vaniliniu padažu ar plakta grietinėle.
|
|
|
|
|