Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Malūno skg., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Mažoji g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Mindaugo g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Naujasis skg., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Naujoji g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g kiaulienos nugarinės 40 g riebalų 2 šaukštai aliejaus prieskonių prieskoninių daržovių cukraus druskos 1 stiklinė svogūnų padažo
Gaminimas: Mėsą pamušti, įtrinti
druska su prieskoniais, apibarstyti prieskoninėmis daržovėmis ir palaikyti 2-4 val. Visą gabalą arba perpjovus pusiau skersai raumenų sudėti į keptuvą su įkaitintais riebalais ir kepti 20-30 min. palaistant atsiradusiomis sultimis. Kepsnį supjaustyti, sudėti į pašildytą pusdubenį su
riebaluose virtomis bulvėmis, troškintomis pupelėmis ar kitomis daržovėmis. Atskirai duodamas svogūnų padažas.
|
|
|
|
|