Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Kepsniui:
1 kg kiaulienos nugarinės (arba sprandinės)
1,5 kg mažų bulvių
100 g brinzos sūrio
100 g saulėje džiovintų pomidorų
2 skiltelės česnako
saujelė petražolių
50 g sviesto arba margarino kepiniams

Bulvėms:
 Maltų pipirų, druskos, česnakinių pipirų pagal skonį
1 arbatinis šaukštelis raudonėlio
1 arbatinis šaukštelis čiobrelių
1 arbatinis šaukštelis saldžios raudonosios paprikos.
Aliejus bulvėms pašlakstyti.


Gaminimas:
Supjaustome kubeliais sūrį, džiovintus pomidorus, margariną (jį galit ir sutarkuoti), petražoles. Viską sumaišome ir sudedame į nugarinėje padarytą kišenę. Dedame į kepimo rankovę, surišame ir kepame apie 1 val. (pusvalandį kepu 200 laipsnių temperatūroje, po pusvalandžio sumažinu iki 180-170).
Išverdu nedideles bulvytes su lupynomis (verdu trumpai, apie 15 min.), nulupu, apibarstau minėtais prieskoniais, aliejumi ir dedu kepti į orkaitę likus 20 min. iki kepsnio kepimo pabaigos. Garnyrui tiks marinuoti agurkėliai, kopūstai.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai