Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
salotų lapų
kriaušės
gabalioko stipresnio skonio balto- rokforas, šviežias avies sūris su žalumynais ir kt.
graikinių riešutų
alyvuogių aliejaus
citrinų sulčių
rudojo cukraus
žiupsnio druskos


Gaminimas:
Išdorojame kriaušę: supjaustome skiltelėmis ir išimame sėklalizdžius. Nepridegančioje keptuvėje apkepiname kriaušes iš abiejų pusių, kol truputį paskrunda, bet neištęžta, todėl geriausia tai daryti nustačius pačią kaitriausią ugnį.
Padažui sumaišome aliejų, citrinos sultis (tiktų balzaminis actas), rudąjį cukrų, druską. sumaišome plėšytus salotų lapus, kriaušes, graikinius riešutus ir sūrį – po truputėlį visko paliekame papuošimui.
Skanaujame su traškia šviežia duonele.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai