Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Seneka sake: jei gali padek visiems, jei ne ..? ,
Imperijos stilius, Napoleono I stilius, kur slovinama valstybe, imperatoriaus galia, karo zygiai,
Vaidinimas pagal is anksto parengta scenariju, dalyvaujant paciam menininkui, dazniausiai be publikos,
Antkapiniai arba apeiginiai statiniai is stambiu akmens bloku,
Flamandu tapytojas, baroko stiliaus dailininkas,
Suvalkiečių g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Suvalkų g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Šakališkių 1-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Šakališkių 10-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Šakališkių 11-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 700 g faršo 200 g pievagrybių (jei turite, galima miško grybų) 3 kiaušiniai 150 g fermentinio sūrio 2 v.š. majonezo 1 svogūnas Džiūvesėliai Santa Maria druska Santa Maria
pipirai Krapai (galima šviežių, aš naudojau džiovintus Santa Maria) Petražolės Bulvės Aliejus
Gaminimas: Faršą sumaišyti su druska, pipirais, įmušti kiaušinį ir sudėti susmulkintą svogūną. Paruošti įdarą: supjaustyti pievagrybius griežinėliais, dalį fermentinio
sūrio sutarkuoti, pabarstyti krapais, druska ir išmaišyti su majonezu. Faršu iškloti kepimo skardą, ant faršo uždėti pagamintą įdarą, ant įdaro uždėti per puse perpjautus du kiaušinius ir įdarą uždengti faršu (apkamšyti įdarą faršu). Paviršiu apibarstyti džiūvesėliais (kad plutelė pasidarytų) ir
petražolėlis. Kai zuikis baiks kepti dar paviršių pabarstyti fermentiniu sūriu su majonezu ir trumpam pašauti į orkaitę. Bulves supjaustyti skiltelėmis, išmaišyti su Santa Maria bulvių prieskoniais, krapais ir petražolėmis bei su trupučiu aliejaus, išdėlioti į skardą kepimui. Kepti apie 1 val.
180-200 laipsnių temperatūroje.
|
|
|
|
|