Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
700 g faršo
200 g pievagrybių (jei turite, galima miško grybų)
3 kiaušiniai
150 g fermentinio sūrio
2 v.š. majonezo
1 svogūnas
Džiūvesėliai
Santa Maria druska
Santa Maria pipirai
Krapai (galima šviežių, aš naudojau džiovintus Santa Maria)
Petražolės
Bulvės
Aliejus


Gaminimas:
Faršą sumaišyti su druska, pipirais, įmušti kiaušinį ir sudėti susmulkintą svogūną. Paruošti įdarą: supjaustyti pievagrybius griežinėliais, dalį fermentinio sūrio sutarkuoti, pabarstyti krapais, druska ir išmaišyti su majonezu. Faršu iškloti kepimo skardą, ant faršo uždėti pagamintą įdarą, ant įdaro uždėti per puse perpjautus du kiaušinius ir įdarą uždengti faršu (apkamšyti įdarą faršu). Paviršiu apibarstyti džiūvesėliais (kad plutelė pasidarytų) ir petražolėlis. Kai zuikis baiks kepti dar paviršių pabarstyti fermentiniu sūriu su majonezu ir trumpam pašauti į orkaitę. Bulves supjaustyti skiltelėmis, išmaišyti su Santa Maria bulvių prieskoniais, krapais ir petražolėmis bei su trupučiu aliejaus, išdėlioti į skardą kepimui. Kepti apie 1 val. 180-200 laipsnių temperatūroje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai