Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mėtų 1-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Mėtų 10-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Mėtų 11-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Mėtų 12-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Mėtų 13-oji g., Rastinėnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg veršienos faršo 200 g kiaulienos faršo 0,5 batono 1 stiklinė pieno 2 morkos 2 skiltelės česnakų veršienos prieskoniai malti pipirai druska 2 kiaušiniai kepimo
rankovė
Gaminimas: Batoną sutrupiname gabalais, apipilame pienu, išminkome ir paliekam išbrinkti. Veršienos ir kiaulienos faršus sumaišome, įmušame kiaušinius ir išminkome, sudedame tarkuotas morkas, išbrinkusį batoną, smulkintą česnaką, prieskonius ir viska perminkom, formuojame
apvalainą "zuikį", dedame jį į prakirptą rankovę, susukame, galus užrišame ir dedame į orkaitę 40 - 50 min. Po to nuimame rankovę ir dar zuikutį "paskrudinam" apie 15 min. Kai zuikis visiškai atvėsta, pjaustome ir tiekiam į stalą.
|
|
|
|
|