Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Alksnių g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Antano Būdvyčio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Atbradų g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Ateities g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Aušros g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g raugintų kopūstų arba šviežų kopūstų 1 burokėlis 2 morkos 1 svogūnas 5 džiovinti baravykai 1 šaukštas obuolių tyrelės žalių
petražolių druskos cukraus
Gaminimas: Raugintus kopūstus užpilti šaltu vandeniu (1,5 l), o šviežius, supjaustytus - burokų raugu (4 stiklinės). Tada sudėti nuskustas morkas, nuluptą burokėlį bei nuplautus ir išmirkytus grybus. 30 min. pavirinus suberti žiedeliais
supjaustytą svogūną. Kai kopūstai suminkštės, išimti burokėlį ir morkas, sriubą pagardinti druska, cukrumi ir obuolių tyrele. Grybus supjaustyti juostelėmis, pakepinti aliejuje, sumesti į sriubą. Patiekti su virtomis bulvėmis.
|
|
|
|
|